субота, 8. новембар 2014.

ZAPEČENI FILOVANI ŠAMPINJONI

 Ovaj recept sam već bio objavio ali sad sam ga opet pravio
jer ovaj spoj namirnica je savršen!Nove slike-današnji ručak....              

POTREBNO: 12 velikih šampinjona
                        150 grama šunkarice
                        150 grama sira trapista
                        2dl bešamel sos
                        2  velike kašike prezli
                        50 grama margarina
                            prstohvat soli
PRIPREMA:
Otkinuti nožice,iseći sitno na kockice i propržiti na malo ulja 5 min.
istresti u činiju.Napraviti bešamel sos,malo posoliti.
dodati šunkaricu isečenu na kockice,narendati sir,bešamel i prezle.
Sve sjediniti.Puniti šampinjone i slagati u namazanu margarinom tepsiju.
Na svaki šampinjon staviti kockicu margarina.Peći u rerni na 180 C.
30 min.         PRIJATNO!   







             





Нема коментара:

Постави коментар