Nešto za ljubitelje stare dobre domaće kuhinje!
Za ovo jelo POTREBNO JE:4 veća krompira
150 g sitno seckane slanine
150 g kajmaka
So,biber,kari
PIPREMA:Krompir oljuštiti i iseći na šnite debljine 1 cm.Posoliti pobiberiti i
staviti kari na krompir.Poslagati u tepsiju na papir za pečenje i peći 20 minuta
na 200C.Posle 20 minuta izvaditi tepsiju okrenuti svaki krompir i na svaki staviti
sitno seckane slanine.Vratiti u rernu još 20 minuta pa izvaditi i na svaki staviti pola
kašikice kajmaka,vratiti u rernu od 5 do10 minuta.
PRIJATNO!
Za ovo jelo POTREBNO JE:4 veća krompira
150 g sitno seckane slanine
150 g kajmaka
So,biber,kari
PIPREMA:Krompir oljuštiti i iseći na šnite debljine 1 cm.Posoliti pobiberiti i
staviti kari na krompir.Poslagati u tepsiju na papir za pečenje i peći 20 minuta
na 200C.Posle 20 minuta izvaditi tepsiju okrenuti svaki krompir i na svaki staviti
sitno seckane slanine.Vratiti u rernu još 20 minuta pa izvaditi i na svaki staviti pola
kašikice kajmaka,vratiti u rernu od 5 do10 minuta.
PRIJATNO!
Нема коментара:
Постави коментар