петак, 13. фебруар 2015.

PEČENI KROMPIR SA SLANINOM I KAJMAKOM

Nešto za ljubitelje stare dobre domaće kuhinje!


Za ovo jelo POTREBNO JE:4 veća krompira
                                               150 g sitno seckane slanine
                                               150 g kajmaka
                                               So,biber,kari
PIPREMA:Krompir oljuštiti i iseći na šnite debljine 1 cm.Posoliti pobiberiti i
staviti kari na krompir.Poslagati u tepsiju na papir za pečenje i peći 20 minuta
 na 200C.Posle 20 minuta izvaditi tepsiju okrenuti svaki krompir i na svaki staviti
sitno seckane slanine.Vratiti u rernu još 20 minuta pa izvaditi i na svaki staviti pola
kašikice kajmaka,vratiti u rernu od 5 do10 minuta.
                                   PRIJATNO!
                                                        

Нема коментара:

Постави коментар