Pravi izazov za prave kuvare!he he...
Izuzetno lepa čorba koja je vredna svakog minuta pripremanja!!!
POTREBNO:2 juneće mesnate kosti
1 celer
2 šargarepe
100 grama graška
1 peršun
1 crni luk
1 karfiol
1 kašika mešavine začina
1 suva feferona
rezanci
biber,so po ukusu
PRIPREMA:Juneće kosti staviti u ekspres lonac sa 1,7 l vode.Kuvati 30 min.
Ostaviti da se ohladi,pa izvaditi meso i iskostiti.Vodu iz ekspes lonca procediti
kroz cediljku u šerpu.dodati sitno seckan celer, šargarepu peršun,crni luk
grašak,suvu fefernu,iskoštenu junetinu,kašiku mešavine začina i karfiol presečen na dva dela.Kuvati
30 minuta pa izvaditi karfiol i uzmiksati ga u blenderu.Miksovani karfijol vratiti
u čorbu i kuvati 1 sat.Pred kraj dodati rezance. Dodati so i biber po ukusu.
PRIJATNO!
Izuzetno lepa čorba koja je vredna svakog minuta pripremanja!!!
POTREBNO:2 juneće mesnate kosti
1 celer
2 šargarepe
100 grama graška
1 peršun
1 crni luk
1 karfiol
1 kašika mešavine začina
1 suva feferona
rezanci
biber,so po ukusu
PRIPREMA:Juneće kosti staviti u ekspres lonac sa 1,7 l vode.Kuvati 30 min.
Ostaviti da se ohladi,pa izvaditi meso i iskostiti.Vodu iz ekspes lonca procediti
kroz cediljku u šerpu.dodati sitno seckan celer, šargarepu peršun,crni luk
grašak,suvu fefernu,iskoštenu junetinu,kašiku mešavine začina i karfiol presečen na dva dela.Kuvati
30 minuta pa izvaditi karfiol i uzmiksati ga u blenderu.Miksovani karfijol vratiti
u čorbu i kuvati 1 sat.Pred kraj dodati rezance. Dodati so i biber po ukusu.
PRIJATNO!
Нема коментара:
Постави коментар