субота, 14. фебруар 2015.

KAKO ISKOSTITI BATAK I KARABATAK?!

EVO KAKO!hmmmmm........



Prvo bi trebalo pogledati dali je pravilno odsečen,ako nije(a obično je tako iz radnje)
treba odstraniti male koščice na gornjem delu karabataka(slika 3).Zatim se seku tetive na dnu 
bataka(slika 4),.sledi rez po sredini.treba da se nadje tanka hrskavica koje ide uz kost bataka
(slka 6).Kad se ona nadje onda ide lakši deo.Drži se za kost (slika 9,10) i iskošćava se prema
dole dok se ne završi.NAPOMENA! Ako želite da vam koža ostane cela moraćete da rez napravite
iznutra tako da hrskavica ostaje odgore(slika 7),ali to možete napipati prstima.Polako odvojiti 
meso i početi iskošćavati.ŠTA SE DALJE DESILO SA OVIM MESOM MOŽETE VIDETI
U RECEPTU "ISKOŠTENA PILETINA NA ROŠTILJU"he,he,he  


3

4

5

6

7

8

9

10

11


12

Нема коментара:

Постави коментар