Ko je ljubitelj belog mesa(pilece grudi) evo jednog prelepog recepta za njih.
Odlikuje se savršenim ukusom i hrskavošcu!
POTREBNO: 500 grama belog mesa(pilece grudi)
100 ml senfa
100 ml meda
2 cena belog luka
2 jaja
brašno
prezle
mešavina zacina
PRIPREMA:Napraviti marinadu od sitno iseckanog belog luka,senfa i meda. U marinadu potopiti belo meso isečeno na trake da odstoji u frižideru najmanje 1 sat.Vaditi trake iz marinade uvaljati u brašno zatim u umuceno jaja sa mešavinom zacina pa u prezle.Ređati na namazanu žicu od rerne (ispod staviti tepsiju).Peci na 200 C oko 20 min. Višak marinade služiti kao umak uz meso! PRIJATNO!
Odlikuje se savršenim ukusom i hrskavošcu!
POTREBNO: 500 grama belog mesa(pilece grudi)
100 ml senfa
100 ml meda
2 cena belog luka
2 jaja
brašno
prezle
mešavina zacina
PRIPREMA:Napraviti marinadu od sitno iseckanog belog luka,senfa i meda. U marinadu potopiti belo meso isečeno na trake da odstoji u frižideru najmanje 1 sat.Vaditi trake iz marinade uvaljati u brašno zatim u umuceno jaja sa mešavinom zacina pa u prezle.Ređati na namazanu žicu od rerne (ispod staviti tepsiju).Peci na 200 C oko 20 min. Višak marinade služiti kao umak uz meso! PRIJATNO!
Нема коментара:
Постави коментар