Predlog za rucak koji cesto pravim kad god nemam nešto puno vremena.
Sadrži pregršt povrća i mesa.Vrlo je brz i lak!
Siguran sam da ce se svakom dopasti!
Recept ulazi u proteinsku dijetu!
POTREBNO: 2 pileca bataka
dimljena slanina
kobasica
šargarepa
prokelj
celer
(može-krompir,šampinjoni,luk na šnite,tikvice)-po izboru!
so,biber,bosiljak
tucana ljuta paprika,mešavina zacina po zelji
PRIPREMA:Proprziti malo slaninu pa je izvaditi iz tiganja.Na meso staviti
so,biber,bosiljak tucanu ljutu papriku pa kratko proprziti na masti
od slanine,da dobije finu braon zlatnu boju.Izvaditi meso pa poslagati
oprano,ocišceno i iseceno povrce u tiganj a na njega staviti meso,slaninu
i kobasicu.Dosuti 1 dl vode i dinstati poklopljeno na tihoj vatri oko 1 sat.
Služiti sa bešamel sosom.
PRIJATNO!
Sadrži pregršt povrća i mesa.Vrlo je brz i lak!
Siguran sam da ce se svakom dopasti!
Recept ulazi u proteinsku dijetu!
POTREBNO: 2 pileca bataka
dimljena slanina
kobasica
šargarepa
prokelj
celer
(može-krompir,šampinjoni,luk na šnite,tikvice)-po izboru!
so,biber,bosiljak
tucana ljuta paprika,mešavina zacina po zelji
PRIPREMA:Proprziti malo slaninu pa je izvaditi iz tiganja.Na meso staviti
so,biber,bosiljak tucanu ljutu papriku pa kratko proprziti na masti
od slanine,da dobije finu braon zlatnu boju.Izvaditi meso pa poslagati
oprano,ocišceno i iseceno povrce u tiganj a na njega staviti meso,slaninu
i kobasicu.Dosuti 1 dl vode i dinstati poklopljeno na tihoj vatri oko 1 sat.
Služiti sa bešamel sosom.
PRIJATNO!
Нема коментара:
Постави коментар